Konya'da keşif yaparken saldırıya uğrayan avukata destek

Konya'da keşif yaparken saldırıya uğrayan avukata destek
Konya Ereğli'de mahkeme heyetiyle beraber keşif yaptığı sırada sözlü ve fiziki şiddete uğrayan Konya Barosu'na kayıtlı avukat Onur Naci Karpuzcu'ya Konyasporlu Hukukçular Derneği'nden destek mesajı geldi.

Konya Ereğli'de mahkeme heyetiyle beraber keşif yaptığı sırada davada karşı tarafta yer alan kişilerin sözlü ve fiziki şiddete uğrayan Konya Barosu'na kayıtlı Avukat Onur Naci Karpuzcu'ya destekler gelmeye devam ediyor

Konyasporlu Hukukçular Derneği'nden de Avukat Karpuzcu'ya destek açıklaması geldi. Açıklama şöyle: "Mesleğini icra ettiği sırada sözlü ve fiili saldırıya uğradığını öğrendiğimiz Konya Barosu mensubu Av. Naci Onur Karpuzcu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı esefle kınıyor, yasal sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz."

90rq9giv-400x400.jpg

Konya Barosu da açıklama yayınlamıştı

Öte yandan Konya Barosu da konuya ilişkin açıklama yayımlayıp olayı kınamıştı. Baro''nun açıklamasında, "Ereğli ilçesi avukatlarımızdan meslektaşımız Avukat Naci Onur Karpuzcu, görevi başında ve mahkeme heyetiyle birlikte iken keşif mahallinde karşı tarafın sözlü ve fiili saldırısına uğramıştır. İlk andan itibaren Ereğli muzaheret temsilciliğimiz ve Baro Başkanlığımız tarafından olaya müdahil olunmuş ve gerekli yasal girişimlerde bulunulmuştur. Meslektaşımıza yönelen bu alçakça saldırıyı kınadığımızı bildirir, sürecin sonuna kadar takipçi olacağımızı siz değerli meslektaşlarımızla ve kamuoyuyla paylaşıyoruz” denildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.