Konya'da polisi 7 kez bıçaklayan şahsın bahanesi pes dedirtti

Konya'da polisi 7 kez bıçaklayan şahsın bahanesi pes dedirtti

Konya'da sinir krizi şahıs evine gelen polis ekiplerine bıçakla saldırıp, bir polisi ağır yaralayan şüphelinin, ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüphelinin "Uyuşturucu madde kullandım olay günü ne olduğunu ve ne yaptığımı hatırlamıyorum" dediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz, 13 Ekim Pazar günü saat 10.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak'ta meydana gelen olayda; bir kişinin sinir krizi geçirdiği ve etrafına saldırdığı bilgisi 112 Acil ekiplerine iletildi. Olay yerine intikal ettirilen polis ve sağlık ekipleri şahsın evinin kapısının açılması için beklerken, sinir krizi geçirdiği öne sürülen Emre Köroğlu bıçakla saldırdı.

Saldırıda ağır yaralanan 3 yıllık polis memuru Mustafa Topuz, vücudunun çeşitli yerlerinden 7 bıçak darbesiyle yaralandı. Topuz'un silah arkadaşlarından başka bir polis silahını çekerek saldırgan şahsı yaralayarak etkisiz hale getirdi. Yaralı polis memuru Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Hastanede tedavisi tamamlanan polis memuru Mehmet Topuz, taburcu oldu.

aw314948-03.jpg

Pes dedirten ifade ortaya çıktı

33 suç kaydıyla adeta suç makinesi haline gelmiş şüpheli Emre Köroğlu da tedavisinin ardından geçtiğimiz salı günü taburcu olduktan sonra gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde, "Uyuşturucu madde kullandım. Olay günü ne olduğunu ve ne yaptığımı hatırlamıyorum" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.