Konyalı gençler Mevlana’da buluştu

Konya Müftülüğü ve ilçe belediyelerin düzenlemiş olduğu organizasyonda, yaz Kur’an kursu öğrencileri Mevlana Meydanı’nda bir araya geldi.
Konyalı gençler Mevlana’da buluştu

Konya ilçe belediyeleri ve Konya Müftülüğü’nün düzenlediği organizasyonda yüzlerce genç Mevlana Meydanı’nda buluştu. Konya Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı adı altında yapılan organizasyona Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’da katıldı.

2.png

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca aile değerlerini vurgulayarak, “Konya Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı’nda, yaz dönemi boyunca kurslarda eğitim gören evlatlarımızla bir araya geldik. Ne güzel bir nesil. Hamdolsun. Tüm dünyada, özellikle aile olma değerlerine karşı yürütülen sapkın planlardan çocuklarımızı korumalıyız. İnanç ve değerlerimize sımsıkı sarılarak nesillerimize daha fazla yatırım yapmalıyız.” ifadelerini kullandı.

3.png

“Şehri inşa, nesli ihya”

Başkan Kılca açıklamalarının devamında, “Bugüne kadar spor okullarımızdan yeni tesislere kadar özellikle çocuklarımızı merkeze alan birçok yatırım ve projeyi de işte bu düşünceyle, yani “şehri inşa, nesli ihya” anlayışıyla şehrimize kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz.” dedi.

4.png

“Her alanda işbirliği içerisindeyiz”

Başkan Kılca açıklamalarının sonunda ise “Belediyeler olarak her alanda iş birliği içerisinde olduğumuz İl ve İlçe Müftülerimize ve hocalarımıza ayrıca şükranlarımı iletiyor, yaz dönemi kurslarını başarıyla tamamlayan tüm evlatlarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum