Konyalı gençler son düzlüğe girdi

Konya'da, Selçuklu Belediyesi'nin organize ettiği, Selçuklu Sanat Akademisi'nde eğitim alan öğrenciler akademideki son günlerini yaşıyor.
Konyalı gençler son düzlüğe girdi

Selçuklu Belediyesi'nin düzenlediği Selçuklu Sanat Akademisi'nde son günler yaşanıyor. Yaz döneminde eğitim alan öğrenciler bu hafta ile birlikte eğitimlerini tamamlayacak. Eğitime olan bu desteğini her platformda sürdüren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Sanat Tasarım Atölyesi ile Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi’nde yaz döneminde eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

2-001.jpg

Projeyi yakından takip eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu Belediyesi olarak eğitime her fırsatta destek veriyor, yaptığımız her işte olduğu gibi eğitim alanında da tüm Türkiye’ye örnek olacak projeler gerçekleştiriyoruz. Bu örnek çalışmalarımızdan biri olan Okul Dışı Öğrenme Ortamları ile çocuklarımızın bilgi dağarcığını geliştirirken, diğer taraftan öğrenilen bilgileri davranışa ve uygulamaya dönüştürüyoruz. SETAP (Selçuklu Sanat, Eğitim, Teknoloji ve Atölye Programları) Projesi kapsamında çok sayıda okul dışı öğrenme ortamını ilçemizde faaliyete geçirdik. Bunlar bizim için önemli." ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.