Konyalılar dikkat! Bu cadde trafiğe kapatılıyor

Konyalılar dikkat! Bu cadde trafiğe kapatılıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi AKOM, Ankara Caddesi üzerinde yapılacak bakım-onarım çalışmaları sebebiyle, caddenin belirli kısımları tek yön olarak kullanılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara Caddesi üzerinde kapsamlı bir bakım-onarım çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar kapsamında, Bolay Sokak ile Ankara Caddesi birleşim noktasından, Ankara Caddesi ile Sultan Veled Caddesi birleşim noktasına kadar olan bölümde, Çarşı istikametine gidiş yönü araç trafiğine kapatılacak.

İşlek caddede trafik tek yönden sağlanacak

25 Ekim Cuma günü saat 00.30 ile 07.00 arasında yapılacak çalışmalar sırasında sürücülere alternatif güzergahları kullanmaları tavsiye edildi. AKOM, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çalışmalardan dolayı oluşabilecek olumsuzluklar için sürücülerden anlayış beklediklerini ifade etti.

Yol kapanışının trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla gece saatlerinde yapılacağı belirtilirken, sürücülerin planlamalarını bu bilgilere göre yapmaları istendi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.