Konya'nın en derin gölüne plaj yapıldı! Deniz olmayan şehirde sayı 2'ye çıktı

Konya'da bulunan ve dünyanın en derin göllerinden olan Acıgöl'e plaj yapıldı. Beyşehir Karaburun Plajı'nın ardından bu göl ile birlikte plaj sayısı 2'ye çıktı.
Konya'nın en derin gölüne plaj yapıldı! Deniz olmayan şehirde sayı 2'ye çıktı

Karapınar'da yaşayan vatandaşlar yeni yapılan düzenlemeye tam not vererek, "Özlediğimiz beklediğimiz Acıgöle adım adım gidiyoruz. En önemli doğal güzelliklerimizden Acıgöl son dönemdeki yeni düzenlemeler ile hem tam not aldı hemde insanımıza değer verildiğini gösterdi. Yüzme bilmeyenler için derin olmayan Yüzer havuzu, tahta iniş merdiveni, kamelyalar, yeni sahili, Duş, ve vc kabinleri ile yıllar sonra Acıgöl oldu.

img-20240922-wa0010.jpg

Ahşap ile gölün doğallığı korunmuş. Göle gelenlerin hepsinin yüzü gülüyordu. Dışarıdan gelenlere ve kendi insanımıza daha güzel bir Acıgöl hediye ediyoruz.

Bugün Gölü ziyaret edenlerin haddi hesabı yoktu. Bende gittim gördüm ve gözlemledim. Herkes memnun. Hava güzeldi yüzemedim. Ama insanlarla konuşup olumlu tepkilerine şahit oldum.

img-20240922-wa0014.jpg

Başta Belediye Başkanımız İbrahim Önal, İlçe Başkanı Yusuf Zengin meclis üyelerimize, ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a canı gönülden teşekkür ediyorum.

Toplumun ortak alanlarını korumak hepimizin görevi" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.