Konya'nın modern tesisinde tatil yapmak isteyenler dikkat! Ücretler belli oldu

Konya’nın yeni ve modern termal tesisi turizmin gözdesi olmaya devam ediyor. Birçok vatandaş ise tercihini termal tatilden yana kullanıyor.
Konya'nın modern tesisinde tatil yapmak isteyenler dikkat! Ücretler belli oldu

Yaz döneminde yıllık izinleri değerlendirmek isteyen çalışanlar ve bütçeleri doğrultusunda tatil yapmak isteyen emekliler bugünlerde özellikle Akdeniz ve Ege sahillerinde yer arayışını sürdürüyor.

whatsapp-image-2024-07-16-at-17-23-46-1.jpeg

Konya’da birçok vatandaş ise tercihini termal tatilden yana kullanıyor. Karatay Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan İsmil’deki Termal Tatil Köyü yoğun ilgiyle müşterilerine ağırlamaya devam ediyor. Peki bu dönemde termal tatil yapmanın maliyeti ne kadar?

whatsapp-image-2024-07-16-at-17-23-46-3.jpeg

Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerini barındıran şehirlerinden Konya’nın yeni ve modern termal tesisi Karatay Termal Tatil Köyü sağlıklı yaşam için fayda sağlayan en özel ve şifalı termal suyu, SPA merkezinin özel hizmetleri, Termal sulardan oluşan kadın ve erkek ayrı havuz alanları, bölgenin en büyük termal havuzu ve jakuzisi, Anadolu mutfağının eşsiz lezzetleri, geniş yeşil alana sahip yürüyüş alanı, çocuklar için hazırlanmış güvenlikli ve sağlıklı oyun alanları gibi birçok ayrıcalıklı hizmeti ile değerli misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

whatsapp-image-2024-07-16-at-17-23-46-5.jpeg

Tüm odalarda termal küvet ve duşakabin, elektronik kasa, smart TV, Netflix, saç kurutma makinası, mikrodalga fırın, mini buzdolabı, elektronik kapı kilit sistemi, telefon, çay kahve setup, split klima, oturma grubu, ütü masası ve geniş balkon imkanlarının sunulduğu Karatay Termal’de 2 yetişkin için 1+1 Suit Oda 4750 TL, 2+1 Aile Odası 5250, Yarım pansiyon Vip Suit ise 9250 TL’den günlük ücretlendiriliyor.

whatsapp-image-2024-07-16-at-17-23-46-4.jpeg

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum