Konya'nın yeni nikah salonu Mevlana'ya yürüme mesafesinde
Karatay Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılan ve içerisinde nikah, sergi salonunun ve çok amaçlı bölümlerin de içerisinde bulunduğu Karatay Kültür Merkezi ve Yeni Nikah Salonu’nun yapımında sona gelindi. Karatay’a özel tesisler kazandırmayı sürdürdüklerinin vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kültür Merkezi ve Yeni Nikah Salonu projeleriyle vatandaşların mutlu anlarına ortak olmayı hedeflediklerini ifade etti. Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Kültür Merkezi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.
Özel tesisler kazandırıyoruz
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kültür Merkezi ve Yeni Nikah Salonu’nun Konya’nın kültürel zenginliğine katkıda bulunacağını belirterek, Karataylılara özel tesisler inşa etmeyi sürdürdüklerini dile getirdi.
Konuyla ilgili konuşan Başkan Hasan Kılca:
“Toplumun tüm kesimlerine hizmet üretme gayesiyle hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretecek tesisleri birer birer ilçemize kazandırıyoruz. Bu noktada ilçemize kazandırdığımız Karatay Kültür Merkezimiz vatandaşlarımızın özel günlerine ve anılarına katkı sağlayacak. Mevlana Kültür Merkezi’ne yakın bir konumda ilçemizin merkez alanlarından önemli bir noktada yapımını yürüttüğümüz Kültür Merkezi Yeni Nikah Salonumuz, toplumsal etkinliklerin yanı sıra sanatsal faaliyetlere de ev sahipliği yapacak. Bölgeye değer katacak bu yapı, vatandaşlarımızın sosyal hayatını zenginleştirecek. Projemiz iç tefrişat ve çevre düzenlemelerinin ardından en kısa sürede tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Merkezimizin Karatay’ımıza ve Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yeni bir soluk getirecek
Aziziye Mahallesi’nde hayata geçen proje, nikah, çok amaçlı salon ile sergi salonundan oluşacak. Karatay Kültür Merkezi ve Yeni Nikah Salonu; 4 bin 110 metrekarelik inşaat alanına sahip. İçerisinde 130 kişilik ve 54 kişilik iki ayrı nikah salonu, çok amaçlı salon ve bir de sergi salonu bulunan Karatay Kültür Merkezi’nin; şehrin kültürel ve sosyal yaşamına katkı sunması amaçlanıyor.
Kaynak:BBN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.