TUSAŞ şehidinin acı haberi Konya'daki baba evine ulaştı

TUSAŞ şehidinin acı haberi Konya'daki baba evine ulaştı

Ankara'da bulunan Kahramankazan TUSAŞ kampüsüne yapılan terör saldırasında şehit olan Konyalı teknisyen Hasan Hüseyin Canbaz'ın yürek yakan şehadet haberi memleketi Konya'nın Bozkır ilçesine ulaştı.

Geçtiğimiz gün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonrası yaptığı açıklamada, saldırıda şehit ve yaralıların bulunduğunu belirtti. Bölgede üst üste patlama sesleri duyuldu.

2 ağır silahlı teröristin gerçekleştirdiği saldırıda çok sayıda patlama sesi yükselmişti. Gerçekleştirilen saldırıda 5 TUSAŞ çalışanı şehit olurken, 19 kişininse yaralandığı açıklanmıştı.

bha-haber-ici-972-x-548-piksel-20.jpg

Konyalı şehit Ankara'da sonsuzluğa uğuranacak

Saldırıda hayatını kaybedenler arasında yer alan Konya Bozkırlı teknisyen Hasan Hüseyin Canbaz'ın şehit düşmesi büyük üzüntü yarattı. Aslen Konya’nın Bozkır ilçesi Arslantaş Mahallesi’nden olan Hasan Hüseyin Canbaz’ın, aynı tesiste mühendis olarak görev yapan bir kardeşi daha olduğu bildirildi. Saldırı sonucu şehit olan Canbaz’ın cenazesinin bugün Ankara’da toprağa verileceği ifade edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.