Etliekmekte yeni bir soluk: Saltanat Etliekmek

Etliekmekte yeni bir soluk: Saltanat Etliekmek

Etliekmekte yeni bir soluk: Saltanat Etliekmek

Konya’nın marka mekanlarından Saltanat Etliekmek, müşterilerin damak tadına hitap etmeye devam ediyor. Kullandıkları özel etliekmek hamuru ve kendilerine has baharatlarıyla müşterilerin adeta damağına hitap eden Saltanat Etliekmek, Konya’nın gözde mekanları arasında. İşletme sahibi Mustafa Koçak, kullandıkları hamur ve baharatlarla etliekmek ve lahmacuna yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini kaydederek müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını söyledi. Etliekmek hamurun ince olması gerektiği vurgusunu yapan Koçak, bu mantıkla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Hazırladıkları etliekmeğin hamur olmasının mümkün olmadığını da aktaran Koçak, şehirlerarası yolculukta bile lahmacun ve etlieekmekte böyle bir sorun yaşanmayacağının altını çizdi.  Etliekmek, bıçakarası, mevlana, pide, lahmacun, fırın kebabının yanında birçok lezzetli ürünün mimarı olan işletmede aynı zamanda tatlı çeşitleri de mevcut.

“YEMEYECEĞİM ÜRÜNÜ MÜŞTERİLERE ÖNERMEM”

Müşteri memnuniyetinin önemli olduğu vurgusunu yapan Koçak, kendi kesim ürünleriyle günlük ve taze et kullandıklarını da belirtti. “Kendi yemeyeceğim ürünü müşterilerime önermem” diyen Koçak, bu bağlamda özenli ve özverili bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

TEDBİRLER SIKI

Salgın dolayısıyla işletmede sıkı tedbirler aldıklarını kaydeden Mustafa Koçak çalışanlar olarak maske kullanımına dikkat ettiklerini ve sosyal mesafe kuralına da uyduklarını belirtti. Her müşteriden sonra dezenfekte işlemi yaptıklarını da söyleyen Koçak, kullanılan araç ve gereçlerin de dezenfekte işlemlerini sıkı bir şekilde takip ettiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.