GLUTENSİZ ŞEF SÜLEYMAN ENGİN'İN KONYA’DA
Çölyaklıların sorunları, glutensiz beslenme ve geleceğe yönelik projelerin konuşulduğu programa, Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Öğr. Gör. Güngör Gökdağ, dernek üyelerinden Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmi Uyanık, Gastroenterolog Dr. Öğr. Üyesi Meltem Gümüş, Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Erbaş, Arş. Gör. Hatice Gökdağ, Diyetisyen Merve Sena Nazlı ile Zehra Tekbaş ve Slimini Glutensiz Un Fabrikası Genel Müdürü Mehmet Seyyid Şahin katıldı.
Dernek Başkanı Gökdağ, yapmış oldukları faaliyet ve projelerden söz ederek, Glutensiz Şef Süleyman Engin'in Konya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şefin Türkiye'deki tüm Çölyaklıların kalbinde önemli bir yeri olduğunu belirtti.
Glutensiz Şef Süleyman Engin Kimdir?
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Özalp Meslek Yüksek Okulu ''Gıda Teknikeri" ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi - Turizm ve Otelcilik Konaklama İşletmeciliği mezuniyeti olan Şef Süleyman Engin, iş hayatına 1994 yılında başladı. Mesleği ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında birçok eğitim faaliyetlerine katıldı. Şef Süleyman Engin, 2010 yılında Türkiye'nin ilk glutensiz beslenme menüsünü oluşturdu, Çölyaklılar için glutensiz beslenmeye dair pek çok proje geliştirdi. Kendisi 2 yemek kitabı yazarıdır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.