Merve Dizdar’a rüküş yakıştırması! Sosyal medyada olay olmayı başardı

Merve Dizdar’a rüküş yakıştırması! Sosyal medyada olay olmayı başardı
Merve Dizdar'ın giydiği kıyafet herkesi çok şaşırttı! Görenler çok şaşırdılar

Merve Dizdar, Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde canlandırdığı Nursema karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak Marakeş Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu, şıklığı ve tarzı ile yine adından söz ettirdi. Festivalde tercih ettiği beyaz dantelli elbisesi ile göz kamaştıran Dizdar, sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Merve Dizdar'ın festivaldeki görünümü, moda ve stil konularında da konuşulmaya başlandı. Oyuncunun tercih ettiği elbise ve kombin, moda tutkunları tarafından yakından incelenmeye başlandı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları ile geniş yankı uyandıran Dizdar, tarzıyla da dikkat çekmeyi başardı.

ELEŞTİRENLER DE VARDI

TGRTHABER'DE yer alan habere göre; Dizdar, kombinini taşlı küpeler ve siyah kısa bir ceket ile tamamlamayı tercih etti. Ünlü ismin bu tarzı da eleştirilere neden oldu. Oyuncuya sosyal medyada; 'Yine rüküş', 'Çok özel birisi ama kombinleri fiyasko', 'Yine olmamış' gibi yorumlar yapıldı.

Dizdar, kombinini taşlı küpeler ve siyah kısa bir ceket ile tamamlamayı tercih etti. Ünlü ismin bu tarzı da eleştirilere neden oldu. Oyuncuya sosyal medyada; 'Yine rüküş', 'Çok özel birisi ama kombinleri fiyasko', 'Yine olmamış' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak:BBN