“Mutfaklarda ciddi bir yer edindik”
Sektördeki iddialı duruşu ve eşsiz lezzetiyle mutfaklarda aranan tatlar arasına giren Emirbey Tereyağları, lezzetini organik oluşundan alıyor. İşletme sahibi Necati Bal, kendi mutfaklarında kullanmayacakları hiçbir ürünü imal etmediklerini belirterek ürünlerinde 4 farklı kaymak kullandıklarını kaydetti. Gıda sektöründe 32 yılını dolduran Necati Bal, edindiği bilgi ve tecrübelerle tereyağı sektörüne girmeye karar verdiğini aktardı. Necati Bal yaptığı açıklamada; “Gıda sektöründe 32. yılım doluyor. Emirbey tereyağlarını 2018 yılında kurduk ve edindiğim bilgi ve tecrübelerimi kendi iş yerimde hayata geçirmeye karar verdim. Emirbey tereyağlarını kurduk ve ciddi bir Pazar alanı edindik. Buradaki başarımız kesinlikle ürünümüzün organik ve saf oluşu. Kendi annemizin, anneannelerimizin yaptığı gibi tereyağı yapıyoruz. Krema kaymağımızı Aydın, İzmir ve Afyon bölgelerinden alıyoruz. Bunların harmanıyla eşsiz bir lezzet ortaya çıkarmış oluyoruz” dedi.
“FARK YARATTIK”
Emirbey Tereyağları olarak ses getirdiklerini söyleyen Bal, “Sektörde ciddi bir yer edindik. Başladığımızda yerel marketlerin geneliyle başladık. Öncelikle tadım yaptırdık ve müşteri memnuniyetinde çok etkili oldu. Ürünümüz vatandaşın mutfağına girdikten sonra ciddi bir dönüş aldık. Konya içinde ciddi bir yer edindik ve markamızla fark yarattık. Müşteri memnuniyetini konusunda da oldukça hassas davrandık. Konya merkez ve ilçelerde bu lezzeti tutturduk ve diğer illerde de faaliyetlerimize başladık. Hedefimiz ürün lezzetini bozmadan çalışmalarımızı sürdürmek” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.