SERKAY TÜTÜNCÜ KİM? Acun ondan mı bahsetti? Kansız sözüne cevap

SERKAY TÜTÜNCÜ KİM? Acun ondan mı bahsetti? Kansız sözüne cevap
Acun Ilıcalı katıldığı bir programda Survivor'a çağırdığı için pişman olduğu kişilerden bahsetti. Ilıcalı "Nankör insan, kansız adam sevmem açıklamasında bulundu. O isim Serkay Tütüncü mü?

Acun Ilıcalı katıldığı bir programda sert açıklamalarda bulundu. Nur Tuğba Namlı'nın Youtube programına konuk olan Ilıcalı "Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

"ÇOCUĞU BİZ ÜNLÜ YAPTIK"

"Var, birkaç kansız çıktı" diyen Acun Ilıcalı açıklamasında "Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.' dedi. 'Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim." cümlelerine yer verdi.

2300224.jpg

"NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM"

Ilıcalı daha sonra ise "Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem." dedi.

Sosyal medyada Acun Ilıcalı'nın bahsettiği yarışmacının Serkay Tütüncü olduğu hakkında yorumlar yapıldı. Tütüncü, yarışmadan sonra dizilerde oynamaya başlamıştı.

SERKAY TÜTÜNCÜ AÇIKLAMA YAPTI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Serkay Tütüncü şu açıklamayı yaptı.

Yıllardır televizyon programları yapıyorsun yapımcılık yapıyorsun kanal sahibisin falan senin programına gelip barını yoğunluğu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun Ne kadar ayıp yaptın kansız değilim Acun abi çok şükür Kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim röportajım sonrası telefon konuşmamızı da Gayet net hatırlıyorum nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin para bendeydi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin Belli ki sana el feneri Divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için Ben hiçbir zaman onlardan olmadım Kusuruma bakmayacaksın Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım internetten başvurdum elemelere geldim seçildim Ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim Bence iyice canınız sıkılmasın Hadi eyvallah