17 yıldır değişmeyen lezzet: Özel Ciğerci
İşletme sahibi Mehmet Eşmekaya ‘Her yerde ciğer yenmez’ diyerek Özel Ciğerci’nin farklarını okuyucularımız için değerlendirdi; “Özellikle et ve et mamulleri özveri isteyen yiyeceklerdir. Biz de 17 yıldır bu özveriyi layıkıyla yerine getiriyoruz” dedi.
SIRRIMIZ TAZELİK
Tamamen günlük ve taze kuzu ciğeri kullandıklarını belirten Eşmekaya, “15 yılı aşkın bir süredir bütün tedarikçilerimiz aynı. Aldığımız maluller değişmiyor. Biz özellikle ciğerde baharat kullanmıyoruz. Çünkü ciğerde önemli olan asıl husus tazeliktir, ciğere Lezzet veren de tazeliktir. Bu yüzden ürünümüzü güvendiğimiz için baharatsız servis yapıyor ve baharatlama kısmını müşterilerimize bırakıyoruz” diye konuştu.
TERCİHİMİZ KUZU CİĞERİ
Diğer ciğercilerin dana ciğeri kullandığını belirten Eşmekaya yine bu alanda da farklı olduklarının altını çizdi. Eşmekaya, “Bizim sektörde ismi ciğerci olarak tanınan firmalar dana ciğeri kullanır. Çünkü kuzu ve dana ciğeri arasında birebir fiyat farkı vardır. Dana ciğeri soslanarak servis edildiği için her şekilde maliyeti düşüktür. Fakat bizim maliyet gibi bir derdimiz yok. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti olduğu için insanların damak tadı olduğu için asla dana ciğeri ve yürek kullanmayız ve ürünümüze güveniyoruz” ifadelerini kullandı.
BİLKENT’TEN CİĞERCİLİĞE
Bilkent mezunu olan Eşmekaya, ‘Neden ciğercilik yapıyorsunuz?’ sorumuza ise şu şeklide yanıt verdi; “Üniversite insana vizyon katan bir yerdir. Üniversite hayatımda bu vizyonu aldım ve 9 yıldır bu işi yapıyorum. Özel Ciğerci’nin hem Konya içerisinde hem ulusal camiada bir bilinirliği var, bir marka değeri var. Ben de aldığım bu vizyonla işimin başındayım” şeklinde konuştu.
Konya’da Alaadin ve Selçuklu olmak üzere 2 şubelerinin bulunduğunu aktaran Eşmekaya, diğer ciğercilerle karıştırıldıklarını belirterek 3. Şube müjdesini okuyucularımızla paylaştı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.