Gevrek ile başlayan yolculuk
“BURCU UNLU MAMÜLLERİ”
1984 yılında gevrek ile başlamış sonra ekmek baklava yaş pasta ile bütün halkaları birleştirmiş butik pastada çağ atlamış Burcu Unlu Mamüller sektördeki iddialı duruşunu koruyor. İşletme sahibi Yusuf Sert, dedelerinden başlayan yolculuğu günümüze kadar kaliteden ödün vermeden getirdiklerini belirterek özellikle butik pasta alanında oldukça iddiaları olduklarını söyledi. Sert, “Burcu Unlu Mamulleri olarak kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Özellikle koronavirüs ile mücadele sürecinde işletmemizi 7/24 açık tuttuk ve müşterilerimizin talepleri doğrultusunda evlere servis yaptık” dedi.
“BUTİK PASTADA ÇIĞIR AÇTIK”
Özellikle butik pasta alanında iddialı olduklarını ve Konya’da ciddi bir müşteri portföyü oluşturduklarına da değinen Sert, “Alanında uzman çalışanlarımızla butik pasta da Konya’da çığır açtık diyebilirim. Özel günler için özel tasarım pastalarımızı da müşterilerimiz oldukça beğeniyor. Kişiye özel tasarımlarımızla şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
“GLUTENSİZ ÜRÜNLERİMİZ DE MEVCUT”
Sağlıklı beslenmek isteyen ve diyet ürünler tercih eden müşteriler için de çalışmaları olduğunu kaydeden Sert, “Yine bu alanda da çalışmalarımızı sürdürdük ve glütensiz ürünlerimizle müşterilerimizin karşısında çıktık. Glutensiz ürünlerimizi tercih etmek isteyen vatandaşlarımız işletmemizden rahatlıkla ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.