Yayınlanma:
Tavuk Germe tarifi
Tavuk Germe tarifi
Baharatları ve tuzu karıştırıp, tavuğun her iki tarafına sürün. Zeytinyağı, limon suyu, salça ve sarımsağı bir kapta karıştırıp yine her iki yüzüne sürün. Daha sonra tavuğu, ızgarada ya da fırında pişirin.
Piştikten sonra irice doğrayıp servis tabağına alın. Kekik dalları ile süsleyin. Közlenmiş biber, domates ve patates kızartması eşliğinde servis yapın.
MALZEMELER
-250 gram derisi alınmış tavuk kalça
-3 çorba kaşığı zeytinyağı
-4 çorba kaşığı limon suyu
-1 diş dövülmüş sarımsak
-Yarım çorba kaşığı salça
-Tuz
-Karabiber
-Pulbiber
-Kimyon
-Kekik
-3 dal taze kekik
Servis için:
-Patates kızartması
-közlenmiş biber
-Domates
Resmi İlanlar
Konya Haber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.