O markadan sürpriz geldi! Sıfır otomobil fiyatlarını düşürdü

O markadan sürpriz geldi! Sıfır otomobil fiyatlarını düşürdü
Bir çok otomobil firması yeni stoklara karşı kampanya yapmaya başladı. Bu kapsamda Türkiye'de çok satan otomobil firması fiyatlarda indirime gitti...

Sıfır kilometre araç satın almak isteyenler Eylül ayının yeni fiyatlarını merak ederken bir firma sürpriz yaptı. Açıklanan yeni fiyatlar ile araç satın almak isteyecek olanların da tercihleri biraz değişecek. Firmaların bir kısmı zam açıklarken bazı firmalar da Eylül ayına avantajlı fiyat konsepti ile girdiler. Avantajlı fiyat sunan firmaların başında ise Fiat geliyor. Fiat Egea oldukça uygun bir fiyat ile satılmaya başlandı. Fiat firması Egea modelin indirim sürprizi yaptı. Herkes zam beklerken Fiat Egea 30.000 TL indirimle satılmaya başlandı.

2023 yılının ilk 6 ayında en ucuz sıfır kilometre otomobil Fiat Egea Sedan olmuştu. Ancak daha sonra devreye Hyundai i10 girdi ve en ucuz araba olma yarışında öne geçti. Şu anda Fiat Egea Sedan’ın en ucuz modeli 729.900 TL’ye indirimli olarak satılırken Hyundai i10 ise 725.000 TL’ye satılıyor.

FİAT EGEA SEDAN İNDİRİMİ

Fiat Egea Sedan için firma Eylül ayında 38.000 TL indirim kampanyası başlattı. En düşük versiyonda geçerli olan bu indirime göre Fiat Egea Sedan’ın normal fiyatı 767.900 TL olarak belirlendikten sonra 38.000 TL indirim yapılarak 729.900 TL’ye satılıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum