Türkiye'de satılan en ucuz sıfır kilometre otomobiller

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır kilometre otomobiller
Hem uygun fiyat hem de performansla öne çıkan otomobiller, kullanıcıların beklentilerini karşılayarak vatandaşın yüzünü güldürmeyi hedefliyor. İşte hem ucuz hem de performans ürünü otomobillerin listesi…

Artan döviz kuru ve vergi oranları ile birlikte Türkiye'de sıfır otomobil fiyatları da önemli miktarda arttı. İkinci el araç fiyatlarını fazla bulan vatandaşlar bunun yerine uygun fiyatlı sıfır kilometre otomobillere yönelmeye başladı. En ucuz sıfır kilometre otomobiller hangileri? İşte detaylar…

KİA PİCANTO
Kia'nın üretmiş olduğu önemli bir model olan Picanto, Türkiye'de satışa sunulan, 790 bin TL fiyat etiketi ile sıfır kilometrelik otomobiller listesinde yerini aldı.

FİAT PANDA
Fiat tarafından üretilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Panda modeli, 792 bin 900 TL fiyat etiketi ile listede önemli bir yere sahip olmayı başardı.

CİTROEN C3
Citroen C3 modeli, birçok farklı çeşitlilikte üretilmekte olup, 1.2 litre hacimli PureTech teknolojisine sahip 83 HP güç üretim versiyonu ve manuel vites seçeneği ile 809 bin 900 TL fiyat etiketine sahiptir.

citroen.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.