Flaş iddia: Konyalı Bakan istifa mı edecek?

Konyalı Bakan ile iddia gündeme bomba gibi düştü. Bakan'ın görevden affını istediğine yönelik iddialara ise yanıt gecikmedi.
Flaş iddia: Konyalı Bakan istifa mı edecek?

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın görevden affını istediğine yönelik haberlerin ardından İletişim Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın, ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istediğine ilişkin iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

mer.webp

DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bakan Bolat'ın ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istediği yönündeki iddialar, piyasalarda güvensizlik oluşturmaya yönelik manipülasyonlardır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verildi.

ÖMER BOLAT KİMDİR?
Aslen Konya Ereğlili olan, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, 30 Ağustos 1963 tarihinde İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ekonomik İlişkiler bölümünden 1984 yılında mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Avrupa Entegrasyonu alanında Amsterdam Üniversitesi Avrupa Enstitüsünde tamamladı. Almanya-Kiel Üniversitesi Dünya Ekonomisi Enstitüsünün yüksek lisans düzeyindeki Uluslararası Ekonomi ve İşletme programından mezun oldu. Doktorasını Marmara Üniversitesi Avrupa Topluluğu Enstitüsünde tamamladı. 2014 yılında Doçent, 2019 yılında ise Profesörlük unvanını almıştır. Eylül 2015 – Eylül 2020 tarihleri arasında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde Uluslararası Ekonomi, Yönetim, İşletme ve Girişimcilik alanında Yüksek Lisans dersleri vermiştir. 1 Ekim 2020 tarihi itibarıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Bölümünde Öğretim Üyesi olarak göreve başlamıştır. “Girişimcilik ve Yeni İş Modelleri” ile “Liderlik Teorileri” dersleri vermiştir. 30’a yakın rapor, 4 kitap ve 300’ü aşkın makalesi yayınlanmıştır.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.