12 Ağustos 2020 transfer iddiaları

Gazetelerin transfer haberlerine göz atın...
12 Ağustos 2020 transfer iddiaları

BALOTELLI'DE MUTLU SON - Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Balotelli için çok uğraşmıştı. Bu kez KArtal elini çabuk tutup işi bitirdi. Hücum hattı şenlenecek. (Takvim)

2

MAME THIAM ISRARI - Trabzonspor, Senegalli oyuncu için teklifini hazırladı. Bordo-mavililer, İstanbul ekibine 1 milyon artı Doğan Erdoğan'ı önererek transferi bitirmeye çalışacak. Yıldız oyuncunun 1 senelik kontratının kalması da Trabzonspor'un elini güçlendiriyor. (Fanatik)

3

FENERBAHÇE'NİN HEDEFİNDEKİ 10 NUMARA - Teknik direktör Erol Bulut'un da onayını alan sarı-lacivertliler, Al Hilal Riyadh'da oynayan Carlos Eduardo'ya göz dikti. 5 Ekim'de sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki oyuncuya bonservis ödemek istemyen yönetim, tüm şartları zorluyor. (Fotomaç)

4

ZE LUIS'TEN YEŞİL IŞIK - Porto'nun başarılı forveti Ze Luis'in menajeri Jose Fouto "Beşiktaş harika bir kulüp ve bunu herkes çok iyi bilir" ifadelerini kullanarak transfere olumlu baktı. (Fotomaç)

5

BEŞİKTAŞ HARUN'UN PEŞİNDE - Kaleci transferine karar veren Fenerbahçe'de Harun Tekin'in takımdan ayrılma ihtimali belirdi. Karius'un ardından yeni bir kaleci arayışına giren Beşiktaş, bu doğrultuda Harun için zemin yoklamaya başladı. (Karar)

6

FENERBAHÇE'DE MESUT HEYECANI - İngiliz kulübü Arsenal, Mesut Özil için bonservis bedeli talep edilmediğini, ayrıca yıldız futbolcunun bonuslarla birlikte 17 milyon Euro'luk yıllık ücretinin büyük bir kısmınında da karşılanacağını açıkladı. (Posta)

7

TÖRE - BOYD TAKASI - Beşikteş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gökhan Töre'yi yeniden takımda görmek istiyordu. Malatyaspor'un opsiyon hakkını kullanması ise sıkıntı yarattı. 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Yeni Malatyaspor, "Tyler Boyd ile Gökhan'ı takas yapalım" teklifini iletti. (Posta)

8

KARSDORP'TA FARK 500 BİN EURO - Beşiktaş, Hollandalı sağ bekin transferini bitirmeye çok yakın. 25 yaşındaki oyuncu için Roma'ya 1.5 milyon Euro'luk maaşın 1 milyon Euro'sunu karşılama teklifi yapıldı. İtalyan kulübü ise "Tamamını ödeyin" yanıtını verdi. Görüşmeler devam ediyor. (Sabah)

9

FENER'İN B PLANI - Carlos Eduardo'ya 3 yıllık resmi teklif yapan Fenerbahçe yönetimi B planı olarak Roberto Pereyra'yı belirledi. Sarı-lacivertliler küme düşen Watford'a 29 yaşındaki futbolcu için kiralama teklifi yapacak. (Takvim)

10

FEGHOULI'YE ÇİFTE KANCA - France Football, Galatasaray'ın maaşı nedeniyle yolları ayırmak istediği Cezayirli yıldıza Sampdoria ve Lazio'nun talip olduğunu yazdı. İki kulüp de kiralama teklifi yapabilir. (Takvim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.