1922'de çalışmalar durdu

Futbolda liglerin ertelenmesinin ardından 1922 Konyaspor’da futbolculara salı gününe kadar izin verildi
1922'de çalışmalar durdu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor, liglerin ertelenmesinin ardından izine ayrıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle, önceki gün alınan kararla profesyonel futbol, voleybol, basketbol, hentbol ve tüm amatör liglerde maçlar ertelendi. Ertelenme süresiyle ilgili henüz tarih belirlenmezken, yapılacak çalışmaların ardından liglerin başlayacağı takvim açıklanacak. 

BU gelişmelerin ardından 1922 Konyaspor yönetimi de takıma izin verdi. Yeşil-beyazlı futbolcular salı gününe kadar izin yapacak. 1922 Konyaspor’un Başkanı Zahir Renklibay, “Futbolda yaşanan gelişmelerin ardından futbolcularımıza salı gününe kadar izin verdik. Bugüne kadar gelişmeleri takip edeceğiz. Duruma göre ya izin uzayacak ya da salı günü toplanarak hazırlıklara yeniden başlayacağız” diye konuştu. 

RENKLİBAY sözlerini şöyle tamamladı: “İnsan sağlığı için spor maçlarını da ertelemek doğru bir adım oldu. Tabi bizim için iyi olmadı. Çünkü 2.yarıda müthiş bir çıkış yakalamıştık. İyi sonuçlar alıyorduk ve hızla yukarılara doğru tırmanışa geçmiştik. Buna ara vermek zorunda kaldık, ancak tabi ki öncelik insan sağlığı. İnşallah en kısa sürede bu virüsü atlatırız ve sağlıklı bir şekilde futbola döneriz.” SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.