1922’de tempo arttı

Yeni sezona 5 Eylül Pazar günü evinde oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı ile başlayacak Karatay Termal 1922 Konyaspor’da hazırlıklar Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde günden güne artan tempo ile sürüyor
1922’de tempo arttı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Hakan Ünal gözetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar lige en iyi şekilde hazırlanmanın mücadelesini veriyor.  Son hazırlık maçında Nevşehir Belediyespor'u Mehmet Ali Büyüksayar ve Batuhan Altıntaş'ın golleriyle 2-1 mağlup eden ve Mustafa Apardı ile bir de penaltı vuruşundan yararlanamayan temsilcimiz lig öncesi 2 hazırlık maçı daha oynamak amacında. Bunun için rakip arayışı sürerken 23 Ağustos’ta Endonezya Ligi’nden bir takım ile Konya’da maç yapılması planlanıyor. 

ERTUĞRUL TEKŞEN TAKIMA DAHİL OLDU

Kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren ve teknik heyetin raporu doğrultusunda son dokunuşlarını yapan temsilcimizde gurbetçi oyuncu Ertuğrul Tekşen de takıma dahil oldu. Geçen sezon yeşil-beyazlı ekipte 11 maça çıkıp 1 gol atan Ertuğrul, sezon başı hazırlık kampını Konyaspor ile geçirmişti. Yetenekli oyuncu yeni sezonda da 1922 Konyaspor formasını terletecek.

İLK HAFTA MAÇLARININ PROGRAMI AÇIKLANDI

TFF 2. Lig 2021-2022 sezonunda ilk hafta maçlarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Beyaz Grup’ta tamamı 5 Eylül Pazar günü oynanacak ilk hafta maçlarının programı şöyle: 15.30 Pazarspor-Kırşehir Belediyespor (Pazar İlçe), 16.00 GMG Kastamonuspor-Pendikspor (Kastamonu Gazi), 16.00 Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor (Stadı sonra açıklanacak), 16.00 Karatay Termal 1922 Konyaspor-Tarsus İdman Yurdu (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz), 16.30 Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor (Kırklareli Atatürk), 20.00 TECO Karacabey Belediyespor-Eskişehirspor (M. Fehmi Gerçeker), 20.00 Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor (Şanlıurfa GAP), 20.00 Amed Sportif Faaliyetler-Uşakspor (Diyarbakır), 20.00 Bucaspor 1928-Isparta 32 Spor (Stadı sonra açıklanacak). (VELİ SÖYLEMEZ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.