1922'den müthiş seri!

Son 5 maçını kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, ikinci devrede henüz iç sahada yenilgi yüzü görmezken 14 puan topladı 
1922'den müthiş seri!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor, sezonun ikinci yarısında bambaşka bir görüntü sergiliyor. Lige istediği gibi başlayamayan ve ilk yarıyı düşme hattında kapatan yeşil-beyazlılar, yönetim ve teknik ekip değişikliğinin ardından ikinci devrede kendini buldu. Sezonun ilk devresinde 17 maçta topladığı 14 puanla düşme hattına yerleşen Yavru Kartal, ikinci yarıda coştu. 

GERİDE kalan 11 hafta sonunda şimdiden 19 puan toplamayı başararak ikibimiz düşme hattıyla bağlantısını kopardı. 1922 Konyaspor ikinci yarıda özellikle iç sahadaki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Şu ana kadar iç sahada 6 maça çıkan yeşil-beyazlılar, sezonun ikinci devresinde yenilgi yüzü görmedi. Anadolu Kartalı taraftarı önünde yaptığı maçlarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek, 14 puan topladı. 

YEŞİL-Beyazlı temsilcimiz içeride Çorum’u 1-0, Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0, Kırklarelispor’u 4-0 ve son olarak da geçtiğimiz pazar günü Sancaktepe’yi 2-1 mağlup ederken, Pendikspor ile 1-1 ve Manisa Futbol’la da 3-3 berabere kaldı. Yavru Kartal, deplasmandan ise bugüne kadar 5 puan getirmeyi başardı. Yavru Kartal ligin kalan 6 haftasında 3 maçını evinde, 3 maçını da deplasmanda oynayacak. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.