1922 Konyaspor 90+1'de yıkıldı

Konya'nın 2.lig temsilcisi 1922 Konyaspor, 36. hafta maçında Kırklarelispor’a 90+1’de yediği golle 1-0 mağlup oldu
1922 Konyaspor 90+1'de  yıkıldı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 36. hafta maçları oynandı. Kümede kalmayı geçen hafta garantileyen Karatay Termal 1922 Konyaspor, sahasında play-off hattı içinde yer alan Kırklarelispor ile karşılaştı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maça Yavru Kartal; Kadem Burak Yaşar, Şener Kaya, Can Demir Aktav, Kuban Altubudak, Serhat Kot, Selim Dilli, Celal Hanalp, Maksut Taşkıran, Ege Özkayımoğlu, Ertuğrul Tekşen ve Yasin Abdioğlu 11’i ile çıktı.

Ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen Yavru Kartal, ilk yarıda rahat bir oyun sergiledi. Maçın ilk yarısı düşük tempoda geçerken, oyun sakatlıklar nedeniyle sık sık yarıda kesildi. Golün çıkmadığı ilk devrede iki takım birer net fırsatı değerlendiremedi.

Galibiyete daha çok ihtiyacı olan Kırklarelispor, ikinci yarıda daha etkili olan taraftı. Trakya ekibi, üst üste ataklarla 1922 Konyaspor savunmasını bunalttı. Konuk takım, aradığı golü 90+1’de buldu. Soldan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Bahadır Taşdelen, takımını 1-0 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi. Prestij maçını kaybeden 1922 Konyaspor, bu sonuçla 39 puanda kaldı.

Yeşil-beyazlı ekip, ligin 37. haftasında 2 Mayıs Pazar günü deplasmanda Vanspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.