1922 Konyaspor Zafer Peşinde

Lige iyi bir giriş yapamayan 1922 Konyaspor bugün deplasmanda Pendikspor’un konuğu olacak
1922 Konyaspor Zafer Peşinde

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona kötü başlayan Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 6. haftasında bugün deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. Pendik İlçe Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Ayberk Demirbaş yönetecek. Demirbaş’ın yardımcılıklarını Tolga Özcan ve Denizcan Şahin yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Eren Özyemiçcioğlu görev yapacak. 

YEŞİL-Beyazlı ekip, mücadelenin son çalışmasını dün öğle saatlerinde yaptı. Yavru Kartal, Saraçoğlu Tesisleri’nde yapılan taktik çalışma ile hazırlıklarına nokta koydu ve akşam saatlerinde uçakla İstanbul’a gitti. Sabiha Gökçen Havalimanına inen yeşil-beyazlı kafile daha sonra konaklayacağı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Seddar Karaman, Fuat Duran ve Hamil Kulya sakatlıkları sebebiyle takımdaki yerlerini alamayacak. 

LİGİN ilk 5 haftasında 1 galibiyet ve 4 yenilgi alan Yavru Kartal, kötü gidişatına son vermeyi hedefliyor. 3 puanla 16. sırada bulunan pilot takım, İstanbul deplasmanından galibiyetle dönerek yeni teknik direktörü Erol Mıngır ile yeni bir sayfa açmak istiyor. Kötü sonuçların ardından Salih Eken ile yollarını ayıran temsilcimizde, takımın başına Mıngır getirilmişti. İlk teknik direktörlük deneyimini yaşayan 54 yaşındaki çalıştırıcı, ilk maçından galibiyetle ayrılmayı ve iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor.

SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.