1922 tatilde

Futbol liglerine ara verilmesi nedeniyle izine çıkan yeşil-beyazlılarda tatil devam ediyor
1922 tatilde

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor’da izin devam ediyor. Liglerin koronavirüs nedeniyle ertelenmesinin ardından yeşil-beyazlı oyunculara da 4 gün izin verilmişti. Cuma, cumartesi ve pazar gününü izinli olarak geçiren Yavru Kartal, bugünü de dinlenerek geçirecek. Yeşil-beyazlılar izin sonrasında ise yarın saat 15.30’da Saraçoğlu Tesisleri’nde toplanarak Teknik Direktör Salih Eken yönetiminde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. 

ANCAK liglerin başlama tarihine göre bu tatilin uzama ihtimalinin de olduğu öğrenildi. Ayrıca 1922 Konyaspor’da oyuncular koronavirüs konusunda uyarıldı. Yeşil-beyazlı idareciler, izin günlerinde oyuncuların kendilerini izole etmesini ve kulübün belirlediği kurallara uyulmasını istedi. Öte yandan erteleme kararı öncesi oyuncularla bir araya gelen 1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay, gösterdikleri başarılı performanstan ötürü takımı kutladı. 

BAŞKAN Renklibay, koronavirüs salgını sebebiyle gereken önlemleri aldıklarını belirterek, oyunculardan rahat olmalarını istedi. Takımı ikinci yarıda gösterdiği başarılı performanstan ötürü tebrik eden Başkan Zahir Renklibay, aynı performansı ligin kalan döneminde de sürdüreceklerine olan inancını dile getirdi. Takımın iyi yolda olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Zahir Renklbay, alınan başarılı sonuçların kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

BBN SPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.