24 Erzincanspor 1. Lig'e göz kırptı!

24 Erzincanspor 1. Lig'e göz kırptı!
Kırmızı siyahlılar Amedspor'un ardından Esenler Erokspor'u penaltılarla saf dışı bırakmayı başardı.

Türkiye 2. Lig Beyaz grupta play-off finallerinde fırtına gibi esen Anagold 24 Erzincanspor, yarı final ikinci maçında İstanbul deplasmanında Esenler Erokspor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen maçın normal süresinde 2-1 Esenler üstünlüğü ile tamamlandı. İlk maçı Erzincanspor kendi sahasında 2-1 kazandığı için karşılaşma uzatmalara gitti. Maçta uzatma devrelerinde iki takım da olağanüstü bir mücadele ortaya koydu. 120 dakikanın sonunda skor değişmeyince penaltı atışlarına geçildi. Altıncı penaltıyı Burak Aydın gole çevirdi ve Esenler Erok son penaltıyı kaçırınca 24 Erzincanspor Beyaz grupta adını finale yazdırdı. Kırmızı siyahlılar finalde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

sari.jpg

Eski Galatasaray Yöneticisi Emir Sarıgül Destek İçin Takımın Yanındaydı!
Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili'nin oğlu ve aynı zamanda eski Galatasaray Yöneticisi Emir SARIGÜL, Can Erzincanspor'a destek için tribünde yerini almıştı. 24 Erzincanspor'u yalnız bırakmayan Emir Sarıgül, öncelikle yönetim kuruluna yemek veren Emir Sarıgül, takımı ziyaret edip müsabaka süresinde takımın yanındaydı.

Drogba'yı Sneijder'i Galatasaray'a getiren Emir Sarıgül'den 24 Erzincanspor'a büyük vaat!
Yaptığımız röportajda Sn. Emir Sarıgül, 24 Erzincanspor için şu cümleleri aktardı;
"Takımımız 1.Lig'e çıkmayı hak ediyor. 1.Lig'e çıktıktan sonrada hedefimiz Can Erzincanımızı Süper Lig'e çıkartmak. Süper lig'e en uygun kadroyu kurmak için, dünyaca ünlü yıldızları Erzincanımıza kazandırmak için elimden geleni yapmaya her zaman devam edeceğim! Biz Erzincansporumuzun en iyi yerlerde olabilecek potansiyeli olduğunu görüyoruz ve en iyisini başarmak için çalışmaya devam edeceğiz!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.