3. Polonyalı; Konrad Michalak

Yeşil-beyazlıların 1+2 yıllığına renklerine bağladığı sağ kanat oyuncusu Konrad Michalak vatandaşları Marcin Robak ve Mariusz Pawelek’ten sonra Konyaspor forması giyecek 3. Polonyalı oldu
3. Polonyalı; Konrad Michalak

100. kuruluş yılında ligin ses getiren ekipleri arasına adını yazdırmak isteyen Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Artık kadroya son dokunuşları yapan yeşil-beyazlı temsilcimiz Polonyalı sağ kanat oyuncusu Konrad Michalak’ı renklerine bağladı. 23 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalanan ancak Finansal Fair Play’e takılmamak için sözleşmeyi 1+2 yıllık olarak hayata geçiren temsilcimiz, Michalak transferi ile birlikte hücumdaki zenginliğini arttırmayı amaçlıyor.

Ülkemizde daha önce Ankaragücü ve Çaykur Rizespor formaları ile boy gösteren Konrad Hubert Michalak, Polonya, Rusya ve Türkiye’deki resmi kulüp kariyerinde 140 maça çıkarken 8 gol kaydetti.

77 numaralı formayı giyecek olan Konrad Michalak, Konyaspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti: "Konyaspor'a geldiğim için çok memnunum. Başkanımız ve yöneticilerimizin çok emeği var. Uzun bir kontrata imza attım. Çok güzel olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Umarım beraber güzel şeyler paylaşacağız. Onlar için sahada elimizden yapacağız."

ROBAK VE PAWELEK’İ HATIRLATTI

Michalak transferin Konyaspor camiasına Polonyalı golcü Marcin Robak ve kaleci Mariusz Pawelek’i hatırlattı. Marcin Robak; 2010-11 sezonunda Süper Lig’de (16 maç 4 gol) ve 2011-12 sezonunda TFF 1. Lig’de (34 maç 8 gol); Mariusz Pawelek ise yine aynı dönemde Süper Lig’de 17 maç ve TFF 1. Lig’de 32 maçta yeşil-beyazlı formayı terletmişti. Konrad Michalak, yeşil-beyazlıların tarihindeki üçüncü Polonyalı futbolcu oldu.  (Yüksel Cevcek)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.