Anicic’in sezonu kapatmasıyla birlikte Konyaspor’da transfer rotası değişti

Transferde atağa kalkan ve önceki akşam 3 isme sözleşme imzalatan yeşil-beyazlılarda sol kanat transferinden vazgeçildi. Yeni hedef stoper transferi
Anicic’in sezonu kapatmasıyla birlikte Konyaspor’da transfer rotası değişti

SÜPER Lig’de uzun sezonda sıkıntı yaşamak istemeyen ve alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Konyaspor’da Marin Anicic’in Gençlerbirliği maçında sakatlanması planları alt üst etti. Sezonun ilk maçında çapraz bağları kopan ve sezonu kapattığı öğrenilen Anicic’in yerine stoper alınacak olmasıyla sol kanata yapılacak takviye iptal edildi.  

Bu gelişme üzerine Konyaspor daha önce prensipte anlaşmaya vardığı ve Konya’ya gelerek imza atması beklenen Ganalı sol kanat futbolcusu Reagy Ofusu transferini durdurdu. Yabancı kontenjanında sıkıntı yaşayan ve mevut kadrosunda 15 yabancı futbolcu bulunduran yeşil-beyazlıların Anicic’in lisansını askıya alması ve kadrodan bir yabancıyla da yolları ayırması bekleniyor. 

YEŞİL-Beyazlılar böylelikle yabancı kontenjanını açarak 14.yabancı hakkını stoper mevkisine yapacak. Alınan bilgiye göre Konyaspor transfer komitesinin stoper transferi için yurt dışından bir isim ile görüştüğü ve imzanın kısa sürede atılması için yoğun çaba gösterildiği ifade edildi.  Konyaspor hatırlanacağı gibi, ay başında iki stoper oyuncusu Selim Ay ve Ali Turan ile yollarını ayırırken, Adil Demirbağ’ı transfer etmişti. 

-----------
Anicic gitti

Anicic’in sezonu kapatmasıyla birlikte Konyaspor’da transfer rotası değişti
-------------
KONYASPOR'da sakatlanan Anicic, Alper Uludağ ve Erdon Daci için kulüpten açıklama geldi. Konyaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özhan, Anicic’in diz ön çapraz bağında yırtık saptandığı ve oyuncunun ülkesine giderek tedavisini sürdüreceği, Alper Uludağ’ın sağ lateral gastroknemius kası zarında yırtık ve kanama tespit edildiği, Erdon Daci’nin ise sol diz iç yan bağında 1. derece esneme ve ödem tespit edildiğini belirtti. Alper’in 4 hafta sahalardan uzak kalacağı Erdon’un ise bireysel idmanlar yapacağı da açıklandı.

SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.