Baykan: Görmeyen görecek, gelmeyen gelecek....

2021 Eylül ayında Konya’da yapılacak 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın önemine dikkat çeken Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, “Şehrimizin oyunlar öncesi ve sonrasında ekonomik, tesisleşme, tanıtım ve spor envanteri olarak önemli kazanç sağlayacak” dedi
Baykan: Görmeyen görecek, gelmeyen gelecek....

KONYA KAZANÇLI ÇIKACAK
Eylül 2021’de gerçekleşecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’na ilişkin BBN Haber’e açıklamalarda bulunan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya’nın ev sahibi olarak hem tesisleşme hem de tanıtım olarak önemli bir kazanç sağlayacağını söyledi. Baykan, “Daha önceki oyunların çıtasının yükseklere çıkarılması adına, şehrimizin spor tesisi anlamında elimizdeki envanterlere yenisinin eklenmesi anlamında önemli kazanımlar olacak” dedi.
ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON
“Görevimiz boyunca şimdiye kadar Konya’mıza birçok tesis kazandırma noktasında çaba içerisinde olduk” diyen Baykan,  “Türkiye’nin önemli organizasyonun yapıldığı illerden biri de Konya olacak. Bu oyunlar spor envanteri adına oldukça önemli. Konya’nın Türk spor tarihinde alacağı yer açısından çok kıymetli. Bununla birlikte şehrimizin oyunlar öncesi ve sonrasında elde edeceği ekonomik kazanç açısından önemli. Oteller, alışveriş merkezleri dolacak, yerli yabancı turist dolacak” dedi.
GÖRMEYEN GÖRECEK…
Bu organizasyonu “Görmeyenin göreceği, gelmeyenin geleceği bir platform” olarak tanımlayan Baykan, “Bakanlık ekiplerimiz sık sık Konya’da olacak. Koordinatörlük binası tahsis edildi. Son derece şık bir yerde çalışmalar gerçekleştirilecek. Uluslararası organizasyonlar açısından ciddi bir beşeri sermayemiz oluştu.  Hem sportif anlamda hem kültürel anlamda oyunlarını sergileyecekler ve misafirlerimizi buradan mutlu göndereceğiz” diye konuştu. 

Baykan: Görmeyen görecek, gelmeyen gelecek....
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.