Beşiktaş'ın eski yıldızı ve eşi "en çılgın çift" seçildi

Beşiktaş'ın eski yıldızı ve eşi "en çılgın çift" seçildi
Sezon sonunda futbolu bırakacak olan Beşiktaş'ın eski yıldızı Kevin Prince-Boateng, bir yandan geçmişinin özeleştirisini yaparken bir yandan da eşi Valentina Fradegrada ile verdiği pozlarla adeta bir sosyal medya ikonu haline geldi

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Kevin Prince-Boateng, artık sahalarda yeteneğiyle değil, sosyal medyada özel hayatıyla konuşuluyor.

Uzun süredir birlikte olduğu model ve girişimci Valentina Fradegrada ile geçtiğimiz yaz evlenen Boateng, Instagram'daki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Özellikle eşiyle fotoğrafları yüz binlerce etkileşim alan Gana asıllı Alman futbolcu, Valentina Fradegrada ile mutluluk pozları veriyor.

Kevin Prince-Boateng'in tam 3.2 milyon takipçisi bulunuyor. Ancak bundan daha fazla şaşırtıcı olan ise eşinin, Boateng'den daha fazla hayranının olması. Valentina Fradegrada'nın takipçi sayısı 3.4 milyon...

İkili, paylaştıkları fotoğraflar sonrasında hayranları tarafından "en çılgın çift" olarak etiketlendi.

36 yaşındaki futbolcu, istikrarsız mesleki yaşamında tam 15 farklı takımda forma giydi. Şu anda yıldızının parladığı Hertha Berlin'de oynayan Boateng, sezon sonunda futbolculuk kariyerini noktalayacak.

Kevin Prince-Boateng, 2019 yılında İngiliz gazetesi The Sun'a verdiği röportajda özeleştiri yaparak kariyerinde elinden gelenin en iyisini yapmadığını söylemişti.

Tecrübeli futbolcu "Ben bir aptaldım. Yeteneğim vardı, ancak sahada minimum bir saat antrenman yaptım. Spor salonuna hiç gitmedim. İdmana en son gelen ve sahadan ilk ayrılan bendim." itirafında bulunmuştu.

"Param vardı, krallar gibi yaşadım" diyen Boateng, "Tottenham'dayken bir günde üç araba aldım: Lamborghini, Hummer ve Cadillac. Gençlere 'Mutluluğu satın alamazsınız' diyorum." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.