Beşiktaş'ta iki isimle yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta iki isimle yollar ayrılıyor
Şenol Güneş'in performansından memnun olmadığı Jackson Muleka ve Kevin Nkoudou'yla Beşiktaş'ın sezon sonunda yollarını ayıracağı belirtildi

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor'la golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta yeni sezonun çalışmaları bir yandan devam ediyor.

Milliyet gazetesinde yer alan haberde, siyah-beyazlı takımda Jackson Muleka ve Kevin N'Koudou ile sezon sonunda yolların ayrılacağı ifade edildi.

Haberde, siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'in Süper Lig'de kalan haftalarda Kevin N'Koudou ve Jackson Muleka'ya şans vermeyeceği belirtildi.

Sözleşmesi sezon sonundan bitecek Kevin N'Koudou'yla kesin olarak yolların ayrılacağı aktarılırken Jackson Muleka'ya gelecek tekliflerin de değerlendirileceği kaydedildi.

Öte yandan Muleka'nın forma giyebileceği bir takıma kiralık olarak da gönderilmesine sıcak bakıldığı ifade edildi.

Şenol Güneş, Trabzonspor maçının ardından hamle yapacak oyunculara bakıldığında Muleka ve N'Koudou'nun olduğunu kaydederek, "Tayfur da vardı, onun daha çok savunma yönü var. Hücumda kontraya çıkan, şut atan oyuncular düşündük ama beklediğimizi alamadık. N'Koudou'nun takımda 4. senesi. Yetenekleri iyi olan bir oyuncu. Böyle düşünerek oyuna aldık ama istediklerimiz olmadı." şeklinde konuşmuştu.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 22 maçta süre alan Kevin N'Koudou, 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Jackson Muleka ise 27 maçta görev yapıp 5 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.