BİLEĞİMİZ BÜKÜLMEDİ

Konyaspor yeni sezonun ilk 4 haftasını yenilgisiz kapatan 4 takımdan birisi oldu. İyi bir sezon başlangıcı yapan yeşil-beyazlılar; Alanyaspor, Fenerbahçe ve Göztepe ile birlikte yenilgi yüzü görmeyen takımlar arasında yer aldı
BİLEĞİMİZ BÜKÜLMEDİ

SÜPER Lig’de yeni sezona iyi başlayan Konyaspor ilk haftasını maç yapmadan geçtiği ligde son oynadığı 3 maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet alarak ligin 4 yenilmez takımından birisi oldu. Sezonun ilk maçında 2.haftada Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan, 3.haftada Beşiktaş’ı 4-1 mağlup eden Konyaspor, 4.haftada ise Denizli deplasmanından yine golsüz eşitlikle sahadan ayrılarak yenilmezliğini sürdürmüştü. 

İLK 4 haftası geride kalan ligde Konyaspor ile birlikte 4 ekip ise yenilgiyle tanışmadı. Sezona müthiş bir giriş yapan ve 10 puanla liderlik koltuğunda oturan Alanyaspor ile birlikte, 8 puanlı Fenerbahçe ile 6 puanlı Göztepe temsilcimiz Konyaspor ile birlikte yenilgi almayan ekipler olarak öne çıktılar. Puansız takımın olmadığı ligde; Gaziantep FK, Ç.Rizespor, Denizlispor, Ankaragücü ve Başakşehir ise galibiyet sevinci yaşayamadı.

TOLGA DURMAZ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.