BİR BİR ERİYORUZ

Kasımpaşa maçında da galibiyete uzanamayan yeşil-beyazlılar ateşin içinden çıkamıyor
BİR BİR ERİYORUZ

KONYASPOR’un kötü günleri bir türlü bitmiyor. Sezon başından beri beklenen çıkışı bir türlü yapamayan ve kazanmakta çok zorlanan yeşil-beyazlılar 24.haftada da umduğunu bulamadı. Kendisi gibi ligde kalma hesapları yapan Kasımpaşa karşısında pozisyona girmekte zorlandığı maçı 0-0 eşitlikle kapatan ve hayati derecede önemli 2 puan kaybeden ekibimiz umutlarını da tüketmeye başladı.  

Kötü gidiş durmuyor

LİGDE ikinci yarıya Ankaragücü galibiyetiyle başlayan ve camiasını umutlandıran ekibimiz bu maçın ardından çıktığı 6 maçta ise tam bir hayal kırıklığı yaşadı. Ligde oynadığı son 6 maçta kazanamayan ve dönemi 4 puanla geçiren yeşil-beyazlılar, kendi ayarındaki takımlar karşısında da galibiyete ulaşamayarak ligde kalma şansını zora soktu. Konyaspor’da, Bülent Korkmaz da kötü gidişi durduramadı. 

Son şans Y.Malatya maçı

YEŞİL-Beyazlı ekip, Korkmaz yönetiminde çıktığı 3 karşılaşmada 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak henüz galibiyetle tanışamadı. Anadolu Kartalı, söz konusu bu dönemde Kayserispor ve Kasımpaşa ile berabere kalırken, Göztepe’ye mağlup oldu. Deneyimli teknik adam, gelecek hakkında umutlu konuşurken, ligde kalacaklarını yineledi. Temsilcimizin Yeni Malatya ile oynayacağı maça ise son şans olarak bakılıyor. SPOR SERVİSİ

Konyaspor’un kalan 10 maçı

Yeni Malatya (D)
Fenerbahçe  
Gençlerbirliği (D)
Sivasspor  
Beşiktaş (D)
Çaykur Rizespor  
Gaziantep FK (D)
Başakşehir  
Trabzonspor (D)
Alanyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.