Bitir işi kartalım

Konyaspor, yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadele 16.00’da başlayacak
Bitir işi kartalım

6 maçtır galip gelemeyen Anadolu Kartalı, bu hasrete Karagümrük maçında son vermek

Konyaspor, Süper Lig’in 39. haftasında yarın sahasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemi Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılığını İsmail Şencan ve Kamil Çetin yapacak. Konyaspor bugün öğleden sonra gerçekleştireceği taktik antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek.

 

Ligde son 6 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Anadolu Kartalı’nda, Fatih Karagümrük ile oynanacak maça büyük önem veriliyor. Konyaspor, ligde iyi bir sezon geçiren Fatih Karagümrük’ü sahasında devirerek hem 3 puan özlemine son vermeyi, hem de kalan 4 maç öncesinde rahatlamayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü İlhan Palut da futbolcularıyla sık sık toplantı yaparken, Karagümrük maçının önemine değindiği ve “Sezonun en önemli maçına çıkacağız, kazanalım ve rahatlayayım” dediği öğrenildi.

 

Geride kalan 6 maçta sadece 3 puan alabilen Konyaspor, yarın konuk edeceği Fatih Karagümrük karşısında hem bu kötü seriyi sona erdirmek, hem de puanını 45’e çıkartarak alt sıralarla bağlantısını koparmak istiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde sakatlıkları süren isimlerin yanı sıra sarı kart cezalısı Kravets, Karagümrük maçında forma giyemeyecekler. Galatasaray maçının kadrosunda yer alan ancak sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Marko Jevtovic’in durumunun maç günü netlik kazanacağı belirtildi. *TOLGA DURMAZ

 

 

Konyaspor-Karagümrük

------------

Sehic

Skubic Ahmet Ç. A.Kerim Guilherme

Jevtovic Amir

Sekidika Rahmanovic Bytyqi

Cikalleshi

-------------

STAT: Medaş

SAAT: 16:00 (Pazar)

HAKEM: Bahattin Şimşek

YAYIN: beIN Sports-2

CEZALI: Kravets

HAVA: 27 (Güneşli)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.