Bizler inandık siz de inanın!

Yeşil-beyazlılar tamam mı devam mı niteliğinde maçta yarın Ç.Rizespor’u ağırlayacak
Bizler inandık siz de inanın!

Konya zorlu 90 dakikaya kilitlendi. Ligde kalma umutlarını son 4 haftaya taşımak isteyen Anadolu Kartal’ı Rizespor’u devirerek taraftarını mutlu etmek istiyor

Konyaspor, 30. hafta maçında yarın Çaykur Rizespor ile tamam mı devam mı niteliğinde bir maça çıkıyor. Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak kritik mücadele saat 21.00’de başlayacak. Ligde kalma adına iki takım için de büyük öneme sahip olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılığını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak.

Konyaspor bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek.  Ekibimizde Beşiktaş maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Amir bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen ve son idmanlarda takımla çalışan Hurtado’nun kadroda yer alması bekleniyor. Sakatlığı süren Guilherme ise Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

Ligde 2 puan üzerinde olan rakibini devirmekten başka şansı bulunmayan yeşil-beyazlılarda tüm planlar mutlak galibiyet üzerine yapıldı. Rizespor maçının kazanılması halinde, ligin son 4 haftasında yarış Konyaspor adına yeniden başlayacak. Kötü bir sezonu geride bırakmak üzere olan yeşil-beyazlılar, her şeye rağmen son 5 haftada alacağı sonuçlarla taraftarının yüzünü güldürmek ve yeni sezonda da Süper Lig’de yer almayı amaçlıyor. 

Konyaspor’un

Kalan 5 maçı

-------------

Ç. Rizespor

Gaziantep FK (D)

Başakşehir

Trabzonspor (D)

Alanyaspor

--------------

Konyaspor-Ç.Rizespor

----------

Ertuğrul

Skubic Uğur Anicic Alper

Jonsson Jevtovic

Ö.Ali Miya Milosevic

Bajic

-----------

STAT: Konya Bş.

SAAT: 21:00

HAKEM: Fırat Aydınus

CEZALI: Amir

HAVA: 28 (Açık)

-----------

Rize ile 24.kez

------------

İki takım arasında bugüne kadar Süper Lig’de oynanan 23 maçta Konyaspor’un üstünlüğü göze çarpıyor

---------

SÜPER Lig’de bugüne kadar 23 maçta birbirlerine rakip olan Konyaspor ile Ç.Rizespor maçları genelde çekişmeye sahne oldu. Oynanan 23 maçın 7’sini Konyaspor, 5’ini ise Ç.Rizespor kazandı. 11 maçta eşitliğin bozulmadığı rekabette Konyaspor rakip fileleri 28 kez havalandırırken, kalesinde ise 27 gol gördü. Konya’da oynanan 11 maçta ise Konyaspor’un rakibi karşısında bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Bu maçların sadece 1’sini kaybeden yeşil-beyazlılar 7 maçta ise rakibini eli boş gönderdi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta ise Çaykur Rize ekibi sahadan 3-1 galip ayrılmıştı. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.