Bu maçlara yürek dayanmaz!

Yeşil-beyazlıların üst üste Rize ve Gaziantep ile oynayacağı maçlar tam anlamıyla final niteliği taşıyor
Bu maçlara yürek dayanmaz!

Pandemi arasından sonra galibiyetle tanışamayan Konyaspor’u kalan 5 maçta birbirinden zorlu maçlar bekliyor

KONYASPOR kalan 5 maça odaklandı. Dış dünya ile bağlantısını kesen yeşil-beyazlılar özellikle üst üste oynayacağı ve telafisi olmayan Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK maçlarını kazanıp umutlarını son 3 maça taşımak niyetinde. 27 puanda bulunan ve son maçların ardından 17. sıraya gerileyen yeşil-beyazlılar haftayı on yedinci basamakta tamamladı. Konyaspor’da, alt sıralardaki takımların da puan alması moral bozukluğunu daha da artırdı.

DÜŞMEME mücadelesi veren rakiplerden Kayserispor, Sivas deplasmanından 3 puanla dönerken, Ankaragücü de zorlu Trabzon deplasmanında 1 puan almayı başardı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu sonuçlara karşın Malatyaspor’un mağlup olması ve Çaykur Rizespor-Denizlispor maçının berabere sona ermesiyle teselli buldu. Ligde bitime 5 hafta kalırken, düşme hattındaki yarış da giderek kızışmaya başladı.

YEŞİL-Beyazlı ekibin özellikle bu hafta evinde oynayacağı Ç.Rizespor maçı Süper Lig’deki kaderini belirleyecek. Rize maçının kazanılması hem camiada umutları yeşertecek, hem de takımın motivasyonunu arttıracak. Olası bir puan kaybında ise hem mental, hem de puansal olarak Konyaspor’un ligde kalması çok zorlaşacak. Yeşil-beyazlı temsilcimizde hedef, üst üste oynayacağı Çaykur Rizespor ve Gazintep Futbol maçlarından 6 puan çıkararak kalan 3 haftaya daha güvenle girmek olarak belirlendi. SPOR SERVİSİ

İşte Konyaspor’un Kalan 5 maçı

Ç. Rizespor

Gaziantep FK (D)

Başakşehir

Trabzonspor (D)

Alanyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.