Bülent Korkmaz: Sorumluluk kimde?

Kartalın teknik patronu Bülent Korkmaz sitemde bulundu 
Bülent Korkmaz: Sorumluluk kimde?

Bülent Korkmaz, federasyonun topu Sağlık Bakanı ve Bilim Kurulu’na, bakanlığında federasyona attığını belirterek “Bu lig başlayacaksa sorumlusu kim olacak” dedi

SÜPER Lig’in 12 Haziran’da başlatılması konusunda eleştiriler devam ediyor. Konuyla ilgili Konyaspor’un Teknik Direktörü Bülent Korkmaz açıklamalarda bulunarak, Futbol Federasyonu’na sitemde bulundu. Ortada bir kararın olduğuna dikkat çeken, ancak bir belirsizliğin yaşandığının altını çizen Bülent Korkmaz, liglerin başlatılmasıyla ilgili görüşlerinde şu cümlelere yer verdi. 

“FUTBOL Federasyonu, Sağlık Bakanı ve Bilim Kurulu’nun onayını alarak tarih verdi. Ancak Sağlık Bakanlığı da ‘bütün yetki federasyonundur’ dedi. Ben de şunu soruyorum: Bu lig başlayacaksa sorumlusu kim? Bundan sonra ben, ekibim, oyuncularım ve tüm kulüp personeli hatta bütün kulüplerin personelleri ile stat görevlileri ve gazetecilerin karşılaşacağı her türlü senaryonun sorumluluğu Futbol Federasyonu’na aittir.” 

“DOLAYISIYLA ben bir sorumlu arıyordum ve bu sorumlu federasyondur. Bundan sonra gelişecek tüm olumsuzluklarda federasyon başkanı ve yöneticileri sorumludur. Futbolcular tedirgin... Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e 'Siz futbolcu olsaydınız psikolojiniz nasıl olurdu' şeklinde bir soru yöneltildi. O da 'Ben federasyon başkanıyım, görevimi yapmaya çalışıyorum”

“FUTBOLCULAR da sahada görevini yapacak' dedi. Ama bütün gazetecilerle basın toplantısını video konferans üzerinden yaptı. Yani bizde mi konferans üzerinden maçlarımızı yapacağız ben anlamadım. Çünkü futbol temas oyunu ve antrenmanda da bu böyle... Bizim için 3 evreli bir protokol hazırlamışlar. Bilim Kurulu bunu normal vatandaşlarımız için uygulayın diyor. Ancak biz takım sporu yapıyoruz. Antrenmanlarda ve maçlarda oyuncular birbirlerine doğal olarak temas ediyor. O protokole göre yapılanlar çelişiyor.” SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.