BURSA’YI GEÇEMEDİK 1-0

1922 Konyaspor, kupadaki yoluna devam edemedi. Yeşil-beyazlılar, 1.Lig ekibi Bursaspor’a deplasmanda yenildi
BURSA’YI GEÇEMEDİK  1-0

ZİRAAT Türkiye Kupası 4.tur maçında Bursaspor ile karşılaşan Karatay Termal 1922 Konyaspor sahadan 1-0’lık sonuçla mağlup ayrılarak kupaya veda etti. Ligde play-off’u hedefleyen yeşil-beyazlılar, kupada da iddiasını sürdürmek için çıktığı maçta gol yollarında etkili olamadı. Güçlü rakibi karşısında başa baş bir futbol sergileyen temsilcimiz gol ayağı Ege’nin 38.dakikada sakatlanmasıyla hücumda sıkıntı yaşadı. Ev sahibi Bursaspor 45.dakikada aradığı golü buldu. Bu dakika içerisinde gelişen Bursa akınında Berat’ın sağdan ortasında son dokunuşu yapan Tuğbey takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın daha sonraki bölümünde 1922 Konyaspor’un çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve ekibimiz 1-0’lık yenilgiyle kupaya veda etmiş oldu. TOLGA DURMAZ


STAT: Bursa Büyükşehir 
HAKEMLER: Yakup Özhan, Vedat Demir, Sedat Etik   
BURSASPOR: Canberk, Cüneyt, Furkan, Ertuğrul, Ramazan (Dk.67 Eren), Ozan, İsmail, Recep, Tuğbey (Dk.84 Kerem), Berat (Dk.68 Ömer), Çağatay (Dk.78 Batuhan) 
1922 KONYASPOR: Mücahit, Adem, Savaş (Dk.78 Fatih), Aybars, Ekrem, Doğan, İsmail Güven, Maksut, Görkem, Ege (Dk.38 M.Ali), Celal  SARI KART: Dk.86 Fatih (1922 Konyaspor)
GOL: Dk.45 Tuğbey (Bursaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.