Bursaspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Ligde Bursaspor ile Adana Demirspor, Play-Off'ta karşılaşacak. Yarı finalin ilk maçı Bursa'da oynanacak. Şimdi gözler bu akşam oynanacak mücadeleye çevrildi
Bursaspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig yolunda sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan Bursaspor evinde Adana Demirspor'u konuk edecek. TFF 1'inci Lig Play-Off yarı finalinin ilk randevusunda iki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek mücadele, yarın saat 21.00'de Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak. Zorlu randevuda İstanbul bölgesi hakemlerinden Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkava'nın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz.

Bursaspor ile Adana Demirspor'un dışında bir diğer Play-Off randevusunda Fatih Karagümrük, İstanbul'da Akhisarspor'u ağırlayacak. Çift maç usulü oynanacak eşleşmelerde, rakibine üstünlük kuran iki ekip finalde tarafsız sahada kozlarını paylaşacak. Bursaspor-Adana Demirspor mücadelesinin rövanşı, 26 Temmuz Pazar günü saat 21.00'de Adana'da oynanacak. Fatih Karagümrük-Akhisarspor maçının rövanşı da, aynı gün ve saatte Manisa'da yapılacak.

Bursaspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Bursaspor Adana Demirspor maçı bu akşam saat 21:00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.