Çamur at izi kalsın

Sporda Trabzon lobisi yine iş başında. Şampiyonluk yarışında son viraja girilirken agresifleşen Trabzon lobisi bu kez hedefine Konyalı Genel Müdürü aldı. Ancak spor kamuoyu bu ucuz oyuna karşı Baykan’a büyük destek veriyor
Çamur at izi kalsın

TRABZONSPOR camiası son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından faturayı başkalarına çıkarmaya çalışıyor. Ligin 28.haftasında deplasmanda Alanyaspor’a uzatma dakikalarında yediği golle puan kaptıran bordo-mavili kulüpte başkan ve yöneticiler beraberliğin acısıyla maç sonrasında olay çıkarmıştı. Alanyaspor başkanı ve yöneticilerine hakaretlerde bulunan Trabzonsporlu yöneticiler, bununla da yetinmemiş ve işi fiziksel saldırıya kadar götürmüştü. 

ŞAMPİYONLUK yarışından büyük yara alan Trabzon camiası, yönetimin üzerindeki baskıyı azaltmak için ise Trabzon Barosu aracılığıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na Başakşehir Kulübü ve aralarında Mehmet Baykan’ın da bulunduğu bazı TFF yöneticileri hakkında örgüt kurmak ve 6222 sayılı yasaya muhalefet etmekten suç duyurusunda bulunmuştu.

Çamur at izi kalsın

MEHMET Baykan ile uğraşmaya devam eden Trabzon lobisinin son kozu ise ulusal medyayı kullanmak oldu. “Baykan’ın Adamları” başlığıyla Takvim Gazetesi’nde yayınlanan haberde Konyalı Genel Müdür Mehmet Baykan bir kez daha hedefe konulmak istendi. Ülke ve Konya sporuna yaptığı katıklarla tanınan ve uzun yıllardır Spor Hizmetleri Genel Müdürü olarak başarılı işlere imza atan Mehmet Baykan’a ‘çamur at izi kalsın’ mantığıyla saldıranların amaçlarının ne olduğu ise çok iyi biliniyor.

TRABZON lobisinin rahatça at koşturma adına başı her sıkıştığı anda yaptığı gibi kişi ve kurumları kolayca karalama politikası güttüğünü iyi bilen sporseverlerse yapılan haberlere tepkilerini dile getirerek, kirli hesap içinde olanların amaçlarını açık etti.  Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren bir çok spor adamı ve sporsever Mehmet Baykan’a yapılan alçakça saldırılara tepkilerini çekinmeden dile getirirken, Konyalılarda hemşerileri Mehmet Baykan’ın arkasında durarak bürokratına sahip çıktı.  SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.