Dersimiz gol

Teknik patron Bülent Korkmaz gol yollarındaki etkinliği artırmak için çaba gösteriyor
Dersimiz gol

Süper Lig’in yeniden başlamasına sayılı günler kala Konyaspor’da tempo arttı. Yeşil-beyazlılar son 8 maçta gol sorunu yaşamak istemiyor.

Kovid-19 salgını nedeniyle lige verilen arada sona gelinirken gözler 12 Haziran’da yeniden başlayacak Süper Lig maçlarına çevrildi. Ligde geride kalan 26 haftalık dönemi beklentilerin çok uzağında geçiren ve 7 takımla birlikte düşme adayları arasında son 8 maça çıkacak olan Konyaspor’da tüm planlar ara sonrası oynanacak maçlardan en az kayıpla çıkmak.

Attığı 21 golle ligin en zayıf takımı olan ve skorer yönü çok kötü olan Konyaspor’da, teknik patron Bülent Korkmaz ise kalan 8 maçta bu kötü tablonun değişmesi için uğraş verecek. Gençlerbirliği maçıyla başlayacak zorlu periyotta gol sorunu yaşamak istemeyen Korkmaz’ın idmanlarda hücum oyuncularıyla daha çok vakit harcadığı ve farklı varyasyonlarla forvet hattının gol şansını yükseltmeye çalıştığı öğrenildi.

26 Haftalık dönemde forvet hattından çok verim alamayan Konyaspor’da, kalan 8 maçta ise Bülent Korkmaz’ın en büyük kozu lig arasından önce eski günlerine dönüş sinyali veren Riad Bajic olacak. Son oynanan Fenerbahçe maçında takımını galibiyete taşıyan golü kaydeden Bajic’in performansını artırmasıyla hücum sıkıntısını çözmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı teknik heyet, Hurtado ve Miya’nın da ilk 11’e girmesiyle hücum silahlarını arttıracak.

TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.