Dev Kartallar yoğun mesaide

Yeşil-beyazlılar 1 Ekim’de başlayacak yeni sezon öncesinde 4 hazırlık maçı oynayıp Federasyon Kupası’nda da en az 3 müsabakada boy gösterecek
Dev Kartallar yoğun mesaide

Türkiye Basketbol Ligi’nde 2021-2022 sezonuna şampiyonluk parolasıyla girecek Konyaspor Basketbol’da hazırlıklar sürüyor. İkinci etap kamp çalışmaları için dün sabah Bolu’ya hareket eden temsilcimiz burada fizik kondisyon,  çabukluk ve dayanıklılık çalışmalarına ağırlık verecek. Kampın ikinci bölümünde taktiksel varyasyonlar üzerinde çalışacak yeşil-beyazlılar sezon öncesinde 4 hazırlık maçının yanı sıra Federasyon Kupası’nda oynayacağı 3 maç ile lige hazırlanacak.

İLK HAZIRLIK MAÇI MAMAK İLE

Planlanan hazırlık maçları çerçevesinde ilk sınav 4 Eylül’de Ankara’da Mamak Belediyesi karşısında verilecek. Ardından Konya’da 9-10-11  Eylül tarihlerinde Mersin BB, Antalyaspor ve Ankara TED Koleji’nin katılımıyla dörtlü turnuva düzenlenecek.   18-25 Eylül tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek Erkekler Federasyon Kupası kapsamında ise A Grubu’nda Mersin BBGSK (18 Eylül), Budo Gemlik (19 Eylül) ve OGM Ormanspor ile eşleşen temsilcimiz grubu ilk sırada tamamlarsa yoluna çeyrek finalde devam edecek.

ÇEVİK TAKIMINDAN MEMNUN

Lige fiziki ve teknik açıdan en iyi şekilde hazırlanmak amacındaki temsilcimizde Başantrenör Okan Çevik,  takımda güzel bir hava olduğuna işaret ederek, "Güzel bir arkadaşlık var. Bolu’da bir haftalık bir kamp sürecimiz var. Yabancı transferinde bize şampiyonlukta destek olacak oyuncular almaya çalışıyoruz. Biz ne olursa olsun camianın 100. yılında şampiyon olmayı hedefleyen takımız. Başkanımızdan kaptanımıza, oyuncumuzdan menajerimize kadar hepimiz tek bir amaç için hedeflendik. İnşallah zaman içerisinde bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.  (Veli Söylemez)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.