Dev maçta ilk 11'ler belli oldu!

Galatasaray - Barcelona maçında ilk 11'ler belli oldu!
Dev maçta ilk 11'ler belli oldu!

Galatasaray, bugün tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Barcelona ve Galatasaray arasında turun ilk ayağında İspanya'da yapılan maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bugünkü karşılaşmada galibiyet alacak takım adını çeyrek finale yazdıracak.

Karşılaşmanın berabere bitmesi durumunda atılan goller dikkate alınmadan uzatmaya gidecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek. Sarı-Kırmızılılar sahasında çıktığı son 3 resmi maçta da mağlup olmadı.

Cim-Bom'da sakatlığı olan Arda ve rahatsızlığı devam eden Halil dışında eksik bulunmuyor. Aslan'da kaleci Pena ile Kerem'in performansları dikkatle bekleniyor.

Sarı-kırmızılı takımın Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Pena, ilk karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla 0-0'lık beraberlikte önemli rol oynadı.

Kerem ise takımının bu sezonki en önemli hücum ayağı olarak dikkati çekiyor. İki futbolcunun performansları Barcelona karşısında muhtemel tur atlama başarısında belirleyici olacak.

SAAT: 20.45

STAT: Nef

YAYIN: Exxen

HAKEM: Daniele Orsato

İLK 11'LER:

GALATASARAY: Inaki Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Kerem, Babel, Gomis.

BARCELONATer Stegen - Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Pedri, Frenkie De Jong, Ferran Torres, Adama Traore, Aubameyang

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.