DİOMANDE İMZAYA GELİYOR

Ara transferin hareketli takımı Konyaspor’da imza sırası Fildişili oyuncuda
DİOMANDE İMZAYA GELİYOR

Kadro derinliği oluşturmak isteyen Konyaspor bir süredir görüştüğü ve el sıkıştığı İsmael Diomande ile bugün resmi sözleşme imzalayacak. Takımda sol bek arayışı ise sürüyor
Konyaspor, kadrosunu güçlendirme adına çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların geçtiğimiz hafta içinde prensip anlaşmasına vardığı İsmael Diomande bugün Konya’ya gelecek. Alınan bilgiye göre ön libero ve orta sahada oynayan Fildişi Sahilli futbolcunun Rizespor ile sözleşmesini feshettiği ve bugün öğle saatlerinde Konya’da olacağı belirtildi. 28 yaşındaki futbolcu, yapılacak sağlık kontrollerinde sorun çıkmaması durumunda kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak. 

Anadolu Kartalı’nın anlaştığı gurbetçi futbolculardan santrafor Ertuğrul Tekşen de dün Konya’ya gelirken, sağlık kontrolünden geçirildi. 20 yaşındaki genç isim muhtemelen Diomande ile birlikte sözleşmeyi imzalayacak. Bir diğer gurbetçi Barış Ekincier’in gelişi ise gecikmeli olacak. Alınan bilgiye göre 21 yaşındaki futbolcunun bazı işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle hafta sonuna doğru Konya’da olacağı bildirildi. Sol kanat, sağ kanat ve on numara mevkilerinde oynayabilen futbolcuyla ilgili yapılan anlaşmada sorun olmadığı öğrenildi. 

DİOMANDE İMZAYA GELİYOR

Ayrıca Konyaspor’un eski futbolcusu olan sezon başında takımdan ayrılan sol bek Ferhat Öztorun’un da transfer listesinde yer aldığı ancak, görüşmelerin henüz netleşmediği ifade edildi. Konyaspor yönetiminin transferin son gününe kadar çalışmalarını sürdüreceği ve şartların oluşması durumunda başka transferlerin olabileceği öğrenildi. İç transferde de şu an için gelişme olmadığı da gelen bilgiler arasında. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.