Ereğli Anadolu iddialı geliyor

Yeni sezonda Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele verecek mavi-beyazlı kulüp, transferde ses getirecek adımlar atıyor. Deneyimli futbolcu Kubilay Yağmur ve  şampiyon kaleci Engin Demirtaş’ın yanı sıra genç yetenek Onur Demirtaş imzayı attı
Ereğli Anadolu iddialı geliyor

Konya Büyükler Birinci Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele eden Ereğli Anadoluspor. Yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra yeniden başlayacak liglere iddialı hazırlanıyor. Deneyimli Teknik Direktör Kamil Aldağ ile yeniden anlaşan ve teknik ekibi geçmişte Ereğli’ye hizmet etmiş, 2. ve 3. Liglerde futbol oynayarak Ereğli’nin adını duyuran Muhsin Tekin ve Asım Demirkıran ile güçlendiren mavi-beyazlı ekip transfere de hızlı girdi.

İLK İMZA KUBİLAY YAĞMUR’DAN GELDİ

Ereğli Anadoluspor Kulübü 2021 – 2022 sezonun ilk dış transferini deneyimli futbolcu Kubilay Yağmur’u renklerine bağlayarak gerçekleştirdi. Futbol hayatına Ankaragücü’nde başlayan daha sonra Türkiye’de çeşitli kulüplerde boy gösteren, son olarak da Karlıova Yıldırımspor da forma giyen Kubilay Yağmur yeni sezonda Ereğli’de top koşturacak.

EREĞLİ ANADOLUSPOR’A ŞAMPİYON KALECİ

Ereğli Anadoluspor Kulübü 8 sene Adanaspor alt yapısı ve A takımında görev yapmış, Süper Amatör Lig’de 4 şampiyonluk yaşamış, 3 sene BAL Ligi’ni tecrübe edinmiş deneyimli ve şampiyonluk karakterine sahip ve son olarak 1966 Edremit Spor takımının kalesini koruyan Engin Demirtaş ile de anlaştı. Şampiyon kaleci Demirtaş 2021 – 2022 sezonun da Süper Amatör Lig’de mavi-beyazlı takımın kalesini koruyup takıma büyük güven verecek.

GENÇ YILDIZ ADAYI İMZAYI ATTI

Ereğli Anadoluspor Kulübümüz U17 takımı ile Türkiye’de ikincilik yaşamış, Seyhan Belediyespor da oynamış ve son olarak da Adana Demispor U19 takımında görev yapan genç yıldız adayı Onur Demirtaş’ı da renklerine bağladığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Genç yıldız adayı futbolcumuz  Demirtaş, 2021 – 2022 sezonunda Süper Amatör Lig’de takımımızda başarılı bir şekilde görev alacaktır. Transferin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi. (Yüksel Cevcek)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.