Faik Çetiner BBN’de

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı, yıllarca spor yazarlığı ve spor müdürlüğü yapan, spor programlarının marka ismi Faik Çetiner, BBN ailesine dahil oldu
Faik Çetiner BBN’de

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı, yıllarca spor yazarlığı ve spor müdürlüğü yapan, spor programlarının marka ismi Faik Çetiner, BBN ailesine dahil oldu.

Yeni sezon ile birlikte yazılarıyla BBN Haber Gazetesi’nde olacak Çetiner ayrıca güçlü ve sürpriz ekibiyle birlikte her hafta BBN Türk TV’de ülke sporuna büyük renk katacak spor programına imza atacak. BBN Türk TV’nin İstanbul Stüdyolarından canlı yayınlanacak spor programının konukları ise önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak.

Faik Çetiner BBN’de

FAİK ÇETİNER KİMDİR?

Faik Çetiner 1956’da İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Mesleğe 1975 yılında Tercüman‘la başladı. 1990 yılında Meydan‘a geçti.
1994 yılında televizyona adım attı ve Kanal 6‘da Bizim Stadyum‘u sunmaya başladı. 1996 yılında HBB‘ye geçti. 1998’de atv‘ye transfer oldu, hem spor müdürlüğü hem de bir marka haline gelen Bizim Stadyum programının moderatörlüğü yaptı. 2004 yılında TRT 1‘e geçti. Çetiner daha sonraki süreçte farklı kanallarda Bizim Stadyum’u yapmaya devam etti; 2005’te Flash TV‘de. 2006’da Cine5‘ye, 2008’de Kanaltürk‘te, 2010’da tv8‘e ekrana çıktı. 2012’de Habertürk‘e geçerek bir dönem Sportürk ve Bizim Stadyum‘u sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.