Fair Play’in Başkenti Konya’ya 2 ödül daha

Türkiye Fair Play Ödülleri’nin kazananları açıklandı. Konya’dan Selçuklu Belediyespor Kulübü ile Basketbol İl Temsilcisi Hakan Kuşçu ödüle layık görüldü
Fair Play’in Başkenti Konya’ya 2 ödül daha

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 39’uncusu verilen Türkiye Fair Play Ödülleri’nin kazananları Olimpiyatevi’nde düzenlenen çevrimiçi basın toplantısı ile açıklandı. Büyük Ödüller Kariyer dalında Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Davranış dalında Milli Kayakçı Sıla Kara, Tanıtım dalında TRT Spor’dan Mehmet Yusuf Savaş’a verilirken; Toplumsal Fair Play Ödülü’nü Adım Adım Oluşumu kazandı.

 

KONYA’dan da Sportif Fair Play Kariyer Dalı’nda Selçuklu Belediyespor Kulübü ve Sportif Fair Play Tanıtım Dalı’nda ise Konya Basketbol İl Temsilcisi Hakan Kuşçu, ‘Kutlama Mektubu’ ödülüne layık görüldüler. TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar yaptığı açıklamada, “TMOK Türkiye Fair Play Ödülleri, ülkemizde iyi, doğru ve güzel davranışları ödüllendiren nadir organizasyonlardan biri. Kazananların başta genç nesillerimiz olmak üzere tüm ülkemizi davranışlarıyla ilham olmalarını diliyor, kendilerini kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.