Fenerbahçe Kayseri’de terleyecek

Fenerbahçe Kayseri’de terleyecek
Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe yarın zorlu Kayseri deplasmanında galibiyet arayacak

Fenerbahçe, Süper Lig 24. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen sarı lacivertliler, kritik virajı kayıpsız dönerek şampiyonluk yarışına devam etmeyi hedefliyor.

RHG Enertürk Enerji Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

"Asrın felaketi olarak" nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle verilen aranın ardından 23. hafta erteleme maçında sahasında konuk ettiği Arabam.com Konyaspor'u 4-0 yenen ve lider Galatasaray ile 6 puanlık farkı koruyan sarı-lacivertliler, Yukatel Kayserispor engelini aşarak yoluna devam etmek istiyor.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 48 puanla ikinci sırada giriyor.

İki takım arasında, ligin ilk yarısı 5. haftadaki karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

Fenerbahçeli taraftarlar tribünde yer alabilecek

Fenerbahçe taraftarı avukatın, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Kayserispor ile Fenerbahçe arasında 4 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarların alınmaması kararına ilişkin başvurusu üzerine Kayseri 2. İdare Mahkemesi, deplasman yasağı için yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Kayserispor seriyi sürdürmek istiyor

Yukatel Kayserispor'un 35 puanı var. Çağdaş Atan'ın ekibi, yakaladığı iyi grafiği devam ettirmek istiyor.

Sarı kırmızılılar, son 3 lig müsabakasında İstanbulspor, Medipol Başakşehir ve Bitexen Giresunspor'u yenerek 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Kart ceza sınırında 8 isim var

Fenerbahçe'de Yukatel Kayserispor mücadelesi öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Emre Mor ve Willian Arao, sarı kart görmeleri durumunda Corendon Alanyaspor deplasmanında mücadele edemeyecek.

Bu arada sarı-lacivertlilerin Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanda Luan Peres ile Michy Batshuayi günü bireysel çalışmalarla noktalamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.